cultura

Muntada i altres deu escriptors, al Camp Nou

Lluís Muntada (Riudellots, 1964) és un dels onze escriptors catalans que, pel fet d'haver estat distingits l'any 2011 amb diversos premis literaris, han estat convidats a assistir avui al Camp Nou, per veure el partit de lliga entre el Barça i el Getafe. Aquesta acció forma part de Lletres al camp!, un programa d'activitats organitzades amb motiu de Sant Jordi, i els escriptors seran acompanyats pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, i seran rebuts al camp pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell.

Lluís Muntada assistirà a l'acte com a guanyador del premi El Setè Cel de Salt i la resta de convidats són els següents: Blanca Busquets (premi Llibreter), Maite Carranza (premi Crítica Serra d'Or de novel·la juvenil), Feliu Formosa (premi Friedrich Gundolf de l'Acadèmia Alemanya de la Llengua i la Poesia), Julià de Jòdar (premi Crítica Serra d'Or de novel·la), Andreu Martín (premi Pepe Carvalho i premi Sant Joan), Marta Pessarrodona (Premi Nacional de Literatura), Jordi Puntí (premis Nacional de la Crítica, Llibreter, Lletra d'Or i Joaquim Amat-Piniella), Adrià Targa (premi El Temps de les Cireres Vila de Serós), Emili Teixidor (premi Jaume Fuster) i Antoni Vives (premi Joan Crexells).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.