cultura

Paco Romeu presenta el seu darrer llibre a la Casa de la Cultura de Picassent

Es tracta d'una comèdia dramàtica que ha merescut el VIè Premi de Teatre d'Alzira

L'escriptor picassentí, Paco Romeu, va presentar ahir per la vesprada la seua última obra, “Iceberg”, una comèdia dramàtica que ha merescut el VI Premi de Teatre Palanca i Roca-Ciutat d'Alzira.

L'experiència narrativa, cinematogràfica, musical i teatral de l'autor han sigut la conjugació perfecta per donar-li forma a un arxiu perdut al seu ordinador i que fa un temps va rescatar per donar-li el nom d'Iceberg: una mescla d'humor i misteri.

L'acte va estar presentat per Sandra Capsir, de l'editorial Bromera i per Francesc Felip. Al fons, la música de les mans del jove pianista Gionni Roselló, i la lectura dramatitzada d'alguns textos de l'obra i la veu dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre situaren una vesprada literària entre amics i familiars de l'autor.

Tot seguit, l'autor, ben emocionat i agraït pel premi i la publicació de l'obra, es va dirigir al públic assistent per parlar-ne d'Iceberg: una faula actual al voltant d'uns personatges en decadència i a la deriva, sobre la mentida, la veritat, l'aparença i el canvi de valors, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.