cultura

Nova edició de les Jornades Musicals a Banyeres de Mariola

Es tracta de les més antigues del País Valencià celebrades de forma ininterrompuda en aquest format

Finalitzades les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola, diumenge 29 d'abril s'inicien les tradicionals Jornades Musicals en honor a St. Jordi que enguany apleguen a la seua XXXIII edició, convertint-se així en unes de les més antigues del País Valencià celebrades de forma ininterrompuda des de la seua creació al 1979.

La primera actuació correspondrà a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, sota la direcció de Mihnea Ignat, que oferirà el Concert per a violoncel i orquestra en si menor opus 104 de DvoráK, actuant com a solista Masksym Dyedikov, i la Simfonia nº 9 en mi menor opus 99 “Del nou món” del mateix autor.

Finalment, per al diumenge 6 de maig, s'anuncia l'actuació del Cor de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, amb la direcció de Josep R. Gil-Tàrrega, que interpretarà un variat repertori de distints autors.

Les actuacions tindran lloc a partir de les 19.30 hores a l'església parroquial de Sta. Maria i com és habitual en aquesta activitat cultural hi col·laboren l'Ajuntament de Banyeres, l'Institut Valencià de la Música, la Confraria de St. Jordi i la Parròquia de Sta. Maria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.