cultura

Èxit al concert de la Jove Orquestra de la Lírica de Silla

El director Mikael Celda aconseguí treure tots els matisos possibles a aquesta formació musical

Els joves de l'Orquestra de La Lírica, sota la batuta de Mikael Celda, van convèncer el públic assistent al concert de primavera que ha tingut lloc a la Sala d'Audicions d'aquesta societat musical.

Des que començaren els assajos el mes de gener passat, han estat setmanes rere setmanes de preparació d'un concert amb obres d'una qualitat exquisida. Shubert, Mozart i Arriaga, respectivament, van ser interpretats pels joves músics que començaren la primera part amb l'Obertura de Rosamunda, per continuar amb La incompleta, totes dues de Shubert; i en la segona part, amb Les noces de Fígaro, de Mozart, i el Concert en Re, d'Arriaga.

Amb la sala d'audicions quasi al complet, el públic assistent no va dubtar a obsequiar amb una merescuda ovació, a l'esforç i la dedicació d'aquests joves, i gràcies a l'acurada direcció tècnica del seu director i un nivell important de sensibilitat musical, la qual cosa es va poder constatar en l'acurada sonoritat de l'Orquestra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.