cultura

Tornen les visites guiades a l'exposició Cortina del Castell d'Alaquàs

Les pròximes visites tindran lloc els dissabtes 26 de maig i 23 de juny a partir de les 11 hores

Alaquàs ha posat en marxa un cicle de visites a l'exposició “Fabular edificant: l'Obra de Cortina” que es pot contemplar al Castell d'Alaquàs fins el 23 de juny. Les visites, a través de les quals es dona a conèixer íntegrament la mostra i la vida i obra de l'arquitecte José Mª Manuel Cortina (València, 1868-1950), es van iniciar el passat mes d'abril i continuaran els dissabtes 26 de maig i 23 de juny. El recorregut està dirigit pel comissari de la mostra, Tomàs Roselló Jaunzaràs.

L'exposició “Fabular edificant: l'Obra de Cortina” vol posar en valor l'obra i professionalitat d'un dels intel·lectuals valencians que més van fer per difondre la importància històrica del Castell d'Alaquàs. Es tracta d'una mostra organitzada per l'Ajuntament d'Alaquàs i pel col·lectiu Quaderns d'Investigació i subvencionada íntegrament per la Diputació de València, La Caixa i Caixa Popular. Les peces han estat cedides pel Consorci de Museus, pel Museu Nacional de Ceràmica “González Martí”, per l'Ajuntament de València i per la família Cortina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.