cultura

Víctor Amela protagonitzarà un acte del Sexenni Cultural

El periodista presentarà el seu nou llibre “Tots els meus secrets o gairebé”, dins del programa cultural “Cita a Morella”, el proper dissabte

El programa cultural “Cita a Morella” torna este cap de setmana a les sales gòtiques de l'ajuntament de la localitat, amb la presentació del llibre “Tots els meus secrets o gairebé”, del periodista, Víctor Amela. Esta serà la primera trobada de 2012 d'este cicle, que pretén acostar a la ciutat a importants autors o experts en distintes matèries. A més, este “Cita a Morella” s'engloba dins del “Sexenni Cultural”, que són les activitats culturals que serviran de preludi a la gran festa que la localitat celebra cada sis anys.

El nou llibre de Víctor Amela és un “biozapping” —terme encunyat per l'autor— en què mostra les seues experiències vitals. L'escriptor elabora una sèrie de recomanacions amb un to distés i simpàtic, que inviten el lector a conéixer les seues passions, interessos i algunes de les persones que han passat per la seua vida, però també a gaudir d'una agradable lectura.

Des de que es va reprendre este programa cultural, per Morella han passat periodistes com Josep Ramoneda, Josep Martí Gómez, escriptors com Ferran Torrent i Alicia Giménez Bartlett, experts en matèria educativa com Miquel Soler, i el periodista i cineasta, Albert Solé Tura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.