cultura

Més de 200 veïns de Morella participen en la gravació del vídeo promocional del 53 Sexenni

Es fa un recorregut per molts dels atributs de les festes sexennals i de la localitat

Més de 200 veïns i veïnes de Morella de distints col·lectius, associacions, institucions i, gent en general, s'han implicat avui per a gravar el Lipdub promocional del 53 Sexenni.

El vídeo ha combinat elements simbòlics de la ciutat, com els Gegants, Cabuts o Macers, del Capítol de l'Església, com els fills de Jacob o els cirials, o distintes associacions amb els seus vestits originals, com la Banda de Música, Morella a Cavall o la Rondalla.

A més, en este Lipdub s'han pogut veure organitzades les distintes danses que participaran en les festes sexennals, entre les que destaquen els Torneros, o el treball dels carrers amb el paper arrissat.

La cançó triada per a la realització d'este vídeo promocional ha sigut “Alegria” del grup Antonia Font i el recorregut ha avançat pels carrers Blasco de Alagón i Colomer, fins a la Basílica Arxiprestal.

Aquesta iniciativa també ha servit perquè alguns visitants coneguen més detalls sobre la festa i que s'implicaren en la seua promoció.Un Lipdub és un vídeo promocional en el què els participants ballen, interpreten i canten en playback una cançó. Es grava en un pla seqüència, és a dir, d'una sola presa. Després, en postproducció s'inserix la cançó de nou i s'elimina gran part del so ambient de la gravació. L'objectiu del vídeo és que promocions la principal festa morellana, que se celebra entre el 16 i el 27 d'agost, a través dels mitjans de comunicació i, sobretot, de les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.