cultura

Morella ha presentat el “Lipdub” del 53 Sexenni

Més de 250 persones de Morella van participar en la gravació del “Lipdub” i el consistori espera que ara es promocione el Sexenni per les xarxes socials

Morella ha presentat el “Lipdub” del 53 Sexenni, a la Sala de Justícia de l'Ajuntament. Ésta és una iniciativa nova, que va comptar amb la implicació de més de 250 morellans i morellanes i s'espera que molts més difonguen el vídeo per les xarxes socials.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de noves tecnologies, Ernest Blanch, i el realitzador del vídeo, Marc Prades, van presentar el treball finalitzat. El primer edil va agrair la col·laboració dels veïns i veïnes i indicava que “el Lipdub és una forma divertida de promocionar el Sexenni i esperem que contribuïsca a fer arribar les nostres festes al màxim de racons de llocs possibles”. A més, afegia que “este Sexenni ha de ser el que arribe a més llocs del món, gràcies a les xarxes socials”.

En el cas del vídeo promocional del Sexenni, la cançó triada va ser “Alegria” d'Antonia Font i, en la seua realització van participar els gremis de la ciutat, amb les seues danses, els tallers on es confeccionen els tapissos de paper arrissat, elements religiosos i civils, associacions de la ciutat i, en general, veïns i veïnes del municipi.

En el present any, la promoció del Sexenni ha buscat fórmules més eficients per a arribar a un nombre més gran de visitants potencials. D'una banda, estan les xicotetes presentacions en llocs pròxims, per a arribar als mitjans de comunicació i promocionar les principals festes amb un cost reduït, les trobades d'Oficines de turisme o les accions de màrqueting directe. D'un altre, s'han intentat potenciar les accions en les xarxes socials, per a fer arribar les festes al nombre més gran possible de llocs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.