cultura

Les Normes de Castelló centren el curs d'estiu de la Universitat Jaume I

Professors i institucions de reconegut prestigi analitzaran la repercussió d'aquest esdeveniment

La Universitat Jaume I realitza els dies 11, 12 i 13 de juliol del 2012 al Campus del Riu Sec el curs “Entorn de les Normes de Castelló: ambient, context cultural i repercussions” dins del programa de Cursos d'Estiu 2012.

El curs, conduït per Lluís Gimeno Betí del Departament de Filologia i Cultures Europees, i Germà Colón Domènech de la Fundació Germà Colom, ha estat inaugurat per la vicerectora de Cooperació, Relacions Internacionals i Institucionals i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet a la Sala de Graus 1 de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Amb aquest curs, la Fundació Germà Colón proposa analitzar des de diferents punts de vista i amb especialistes de reconeguda solvència l'esdeveniment sociolingüístic de gran importància que van suposar les Normes de Castelló.

Entre altres, es troba l'ambient cultural valencià entre 1900 i 1912, la Societat Castellonenca de Cultura i el paper que va jugar en aquest esdeveniment, alguns personatges, la proposta de les Normes, el ressò posterior i els temps actuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.