cultura

“Sona la Dipu” tanca la cinquena edició a Silla

Totes les despeses del concert correran a càrrec de la Diputació de València

El poble de Silla acollirà el pròxim dissabte, 28 de juliol, el final de la cinquena edició del conegut concurs “Sona la Dipu”.

A les 22,30 de la nit començarà el concert en l'Avinguda de Gandía. Un concert que comptarà amb les actuacions dels sis grups finalistes (Lady's Garden, Mancora, Shining Crane, Daze of Dawn, Six to Fix i The Hawks) i del grup murcià Maldita Nerea, que tancarà l'espectacle i donarà suport als grups valencians.

Ahir va tindre lloc, al Teatre de la Plaça, la conferència de premsa per presentar la final de “Sona la Dipu”. A l'acte varen acudir l'alcalde de Silla, Serafín Simeón, el Diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, el Vicepresident de la Diputació, Isidro Prieto i el director d'aquest concurs musical, Francesc Barberà. Tots ells varen destacar la importància d'aquest esdeveniment per al poble de Silla, ja que, amb la reducció de la partida de festes per segon any consecutiu i la poca qualitat dels actes en calendari fester per a la gent jove, aquest concert suposa un incentiu i un lloc “gratuït” de reunió per als veïns i veïnes del municipi.

L'alcalde va agrair a la Diputació la seua implicació amb Silla i, tant ell com la resta de polítics que acudiren a l'acte, van deixar clar que totes les despeses d'aquest concert corren a càrrec de la Diputació Provincial. Isidro Prieto, per la seua part, va fer al·lusió a la importància de les festes locals per a un poble i va recalcar que “Silla té unes festes dignes gràcies a la Diputació de València”, en la que ell també s'encarrega dels assumptes taurins, una peça clau i polèmica al programa fester del poble.

“Sona la Dipu” és un concurs musical en que els mateixos grups participants són els protagonistes i el motiu del programa, encara que per a cada concert es convida a un grup o artista més conegut per atraure a la gent i recolzar els esforços dels menys coneguts. Després de sis semifinals (cadascuna en un poble o ciutat diferent) només queden sis finalistes, dels quals tres seran els guanyadors finals. El premi per a cadascú dels guanyadors no serà un altre que la gravació d'un disc i una gira conjunta de sis concerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.