cultura

ART

Nery Martínez exposa la seva obra un dia a l'hort

La pintora mostra una selecció dels seus quadres, durant tot el dia d'avui, al seu hort d'Amer, que ha creat també “com si fos un quadre” i és el seu “petit paradís personal”, avui compartit

Fa uns mesos, Nery Martínez va patir una gran pèrdua: la seva germana Sílvia, a la qual estava molt unida, va morir sobtadament. “No podia agafar el pinzell perquè quan ho feia començava a plorar com dues aixetes. Però al cap d'un temps vaig decidir que havia de buscar una motivació per tirar endavant i jo sé que pintar em fa bé. Interiorment, jo li dedico aquesta exposició a la Sílvia”, explica la Nery, que avui fa la seva primera exposició després del dol en un lloc tan diferent com apropiat: el seu hort, situat al pla de les Maioles, a la carretera de Sant Climent. No té pèrdua perquè està molt a prop del nucli urbà d'Amer i, a més, estarà ben senyalitzat. La Nery convida tothom a visitar l'exposició Un dia a l'hort, al seu “petit paradís personal”, entre 2/4 d'11 del matí i les 9 del vespre. I per què una exposició a l'hort? “I per què no?”, diu ella. “Un dia estava a l'hort i, mirant les mongeteres, em vaig imaginar un quadre penjat allà. L'hort et mostra el ritme de la natura, la vida i la mort...”

Els visitants a l'exposició –que inclou quadres recents i altres anteriors triats per diferents motius– podran moure's entre les hortalisses a través d'uns itineraris. L'hort de la Nery, a més de ser ecològic i pictòric –“Em vaig adonar que estava fent l'hort com si fos un quadre”–, és un espai acollidor, a resguard de la solana, on el visitant serà rebut amb alguna cosa per menjar i beure i, a la tarda, també amb una mica de música en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.