cultura

Antonio Castelló i l'Associació Unió Musical obtenen els Premis 9 d'Octubre de Bocairent

El Consell Municipal de Cultura destaca les seues trajectòries a nivell individual i col·lectiu

El Consell Municipal de Cultura de Bocairent reunit el dilluns 30 de juliol ha acordat atorgar els Premis 9 d'Octubre 2012 al fotògraf Antonio Castelló, en l'àmbit individual, i a l'Associació Unió Musical, en l'apartat col·lectiu, en una votació realitzada per vint representants de diferents entitats i col·lectius.

Els reconeixements es faran efectius durant una gala amb motiu de la festivitat dels valencians «que nosaltres volem seguir celebrant com l'efemèride es mereix», ha decalarat l'alcalde Josep-Vicent Ferre.

Castelló es va imposar al compositor i director de banda Francisco Belda, al músic Hilario Belda i al coreògraf Jesús Condés per la seua trajectòria artística en el món de la fotografia. A més, els mèrits al·legats el presenten com un cronista local, ja que les seues imatges han recollit els moments més importants de la vida sociocultural de la població.

Per la seua banda, la Unió Musical va aconseguir un vot més respecte al grup de danses Cardaors. La formació porta 88 anys dedicada al món de la cultura musical i el guardó serveix també d'homenatge a tots els músics que des del 1924 han integrat les seues files.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.