cultura

Elx, preparada per al Misteri

Milers de coets il·luminaran durant 45 minuts la Nit de l'Albà

Vora 97.000 unitats pirotècniques seran llançades hui, entre les 23.15 h i les 00.00 hores, en la celebració del tradicional espectacle de la Nit de l'Albà, com a preàmbul de la celebració del Misteri.

El punt final a l'espectacle pirotècnic el posara una palmera de focs artificials coneguda com la Palmera de la Mare de Déu, que s'elevarà fins als 300 metres d'altura i expandirà amb un diàmetre aproximat de 500 metres, segons ha informat l'Ajuntament d'Elx.

A continuació de la Nit de l'Albà se celebrarà el llançament de coets borratxos en una zona delimitada especialment per a l'ocasió, allunyada, per primera vegada, del centre històric. Tindrà lloc en les proximitats del centre de congressos Ciutat d'Elx.

També hui dilluns tindrà lloc l'últim dels assajos generals de la representació de la festa religiosa en honor a la Mare de l'Assumpció del Misteri d'Elx, previ a la interpretació dels dos actes complets del drama de l'assumpció la Vespra, previst per a dimarts, i la Festa, que se celebrarà dimecres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.