La Mostra de Jazz de Tortosa arriba al clímax amb Take 6 i Diego «el Cigala»

La XVI Mostra de Jazz de Tortosa arriba avui al punt àlgid de la programació, amb el concert de la formació vocal Take 6, en la que serà l'única actuació que els nord-americans faran enguany a l'Estat espanyol. El concert de Take 6 començarà a dos quarts d'onze de la nit al teatre auditori Felip Pedrell. El grup de música a cappella va heretar la rica tradició dels grups de doo-woo i de gòspel dels anys cinquanta i, a més, va encapçalar la revifalla dels grups de pop i de jazz vocal dels anys noranta. El seu últim treball és The Standard, un disc en què han tingut la col·laboració de figures de la música com Aaron Neville, Brian McKnight o George Benson.

A més, avui també actuaran Wimo, a la terrassa del Sabogabar, i Joan Rovira i Los Picadipters, a la sala Cool. Finalment, també hi haurà una sessió de chill out, amb jazz i copes, a la terrassa del restaurant Julivert, a mitjanit.

D'altra banda, l'actuació de Diego el Cigala serà l'altre plat fort de la recta final de la XVI Mostra de Jazz de Tortosa. El cantant presentarà la seua fusió de flamenc i jazz al teatre auditori, a partir de dos quarts d'onze de la nit. Diego el Cigala repassarà els temes del seu últim àlbum, Dos lágrimas. A més, el concert de cloenda anirà a càrrec del grup Just 4 Fun, a la plaça de l'Escorxador. Demà també hi haurà cercaviles de música dixie als carrers del centre i altres concerts en diferents espais de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.