cultura

L'Escola de Música de Morella arrossega 14.000€ de deute de la Generalitat

L'administració autonòmica no ha aportat ni un euro dels compromesos per al curs 2011/12. La importància de l'Escola de Música ve avalada per les 12 assignatures que oferirà en el nou curs o per les més de 100 matriculacions del passat any

El Patronat Municipal de l'Escola de Música es va reunir a l'Ajuntament de Morella per a fer balanç de l'exercici 2011/12 i preparar l'inici del 2012/13. Un curs que tindrà el seu termini de matriculació entre els dies 10 i 18 de setembre i el començament dels quals ve marcat pel deute de 14.000 euros de la Generalitat.

L'administració autonòmica no ha aportat ni un sol euro dels compromesos per al passat curs. A més, estos impagaments se sumen a la reducció constant de les subvencions que aprova la Generalitat, la qual cosa porta amb si un augment de l'aportació de l'Ajuntament de Morella, per a garantir la viabilitat de l'Escola de Música.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, afirma que “l'Escola de Música és un servei bàsic per a la cultura i educació musical de Morella”.

L'Escola de Música és el primer pas de molts morellans i morellanes cap a la cultura musical i, molts dels matriculats en els últims anys, han posat en pràctica els seus coneixements en les entitats musicals de la vila, com són l'Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla o els Gaiters de Morella.

El nou curs arrancarà el dia 1 d'octubre. Respecte a les assignatures que s'impartiran, en un principi s'oferixen les de metall, clarinet, llenguatge musical, orgue, harmonia, saxofó, dolçaina i tabal, percussió, guitarra, piano i flauta. Una vegada que es matriculen tots els alumnes es distribuiran les classes. La matrícula tornarà a ser gratuïta i els estudiants únicament hauran de fer front a les mensualitats d'uns 22 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Llibres

El nou projecte editorial d’Abacus Futur publicarà 250 novetats en català i castellà el 2025

Barcelona
cinema

Tres clàssics per celebrar els 90 anys de Sophia Loren

Barcelona
TEATRE

El tàndem Galceran-Belbel tensa la comèdia amb una situació de terror

BARCELONA
cinema

El 36è Festival de Cinema de Girona estrena la primera part dijous

Girona
cinema

Steven Soderbergh i Geoffrey Rush visitaran Sitges

Barcelona
ARTS EN VIU

Rècord: Barcelona supera els tres milions d’espectadors

BARCELONA
Cultura

Ha mort als 96 anys el pintor sabadellenc Xavier Oriach

música i ball

Soleá Morente, Montse Cortés, Benavent amb Tomasito i Chicuelo s’incorporen al FlamenGi

girona
Cultura

Mor Henny Moan, una de les actrius més rellevants del cinema noruec