cultura

Picassent mostra una exposició sobre Teodoro Llorente

La figura del Patriarca de les Lletres Valencianes ha estat glossada pel professor Rafael Roca

Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent, va ser l'encarregada de presentar Rafa Roca, professor de la Universitat de València i comissari de l'exposició, durant la conferència en que es va fer un repàs a la vida de Llorente amb desenes de fotografies, pintures, escultures i objectes personals del literat i anècdotes diverses de la vida del poeta més important de la Renaixença valenciana.

Fins i tot va fer ressò d'una de les visites realitzades el 27 de novembre de 1898 pels excursionistes de Lo Rat Penat a Picassent, entre els que Teodor n'era membre, on van visitar la parròquia de Sant Cristòfor i l'Ermita de la Verge de Vallivana.

Al finalitzar, va quedar inaugurada l'exposició, tota una mostra itinerant que es celebra amb motiu del 100 aniversari de la mort de l'anomenat poeta de València i que estarà fins el pròxim 25 de setembre a la Casa de Cultura de Picassent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.