cultura

Algemesí presenta les escultures de Fukuda-Luna

El Museu de la Festa fa de contenidor d'aquesta proposta que organitza l'associació l'Ullal

L'associació L'Ullal Cultural, presentarà al Museu de la Festa d'Algemesí, el proper dijous dia 4 d'octubre, a les 19,30 hores, l'exposició de l'artista valencià Jorge Fukuda-Luna. Una proposta plàstica que serà visitable entre els dies 4 i 28 d'octubre.

Tot seguint, amb les activitats que duu a terme des de la seua fundació a inicis de l'any present, L'Ullal Cultural ha estat proposant iniciatives relacionades amb la cultura valenciana, el seu reconeixement i promoció, des de les figures consagrades i reconegudes per tothom, com ara Joan Fuster, fins als nous valors emergents del panorama artístic valencià.

Aquest és el cas de l'escultor Fukuda-Luna que sorprén amb el seu constructivisme orgànic a mitjan camí entre la figuració i l'art abstracte. La seua visió del món la construeix, precisament, a partir de la connexió mitjançant la soldadura, d'objectes no artístics procedents de l'àmbit industrial, deixalles de ferro aparentment inútils que, una vegada fusionades, renaixen per tal de ser novament admirades com a producte de l'home, el temps i la natura.

És la intenció de l'Ullal Cultural continuar amb la seua tasca de posada en valor de noves figures emergents en el panorama artístic i cultural nacional valencià, l'art autòcton produït des de la nostra terra però amb vocació d'universalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.