cultura

Es convoca a Torrent la III Festa Estellés

L'associació La Gavella i el Col·lectiu Safranar organitzen l'activitat

Des que en 2010 l'escriptor Josep Lozano llançara una crida per celebrar la Festa Estellés, el poble de Torrent no ha faltat cap any a la cita per gaudir d'aquesta interessant vetlada poètico-gastronòmica, gràcies a l'organització conjunta de la Gavella i el Safranar.

En aquests tres anys es pot parlar, a més, que l'esdeveniment s'ha consolidat a nivell de país, tot celebrant-se per tot arreu de la geografia valenciana.

Seguint el model del Burns supper escocés, les Festes Estellés volen celebrar a través del que possiblement siga el seu poeta més destacat des d'Ausiàs March, Vicent Andrés Estellés, tot combinant la lectura de poemes per part dels assistents amb menjar típic valencià, un maridatge especialment feliç en el cas de l'autor de l'oda al pimentó torrat.

En la Festa Estellés de Torrent, que tindrà lloc el proper dissabte 6 d'octubre a les 21h en la Plaça Sant Roc, es comptarà, a més a més, amb l'actuació musical de Bertomeu, un cantautor polifacètic qui pròximament editarà el llibre-disc 7 d'Estellés, basat en textos del poeta i del qual hi haurà un tast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.