cultura

L'Ullal Cultural ret homenatge a Josep Lluís Bausset i Eduard Sarrió

L'acte s'emmarca en les jornades culturals que organitza la Nova Muixeranga d'Algemesí, Muixerola 2012

En el marc de les jornades culturals que organitza la Nova Muixeranga d'Algemesí, Muixerola 2012, l'associació cultural d'Algemesí L'Ullal Cultural –convidada a fer la inauguració d'aquestes jornades– farà un acte d'homenatge a dos homenots de la Ribera, Josep Lluís Bausset i Eduard Sarrió, a la Casa Cantonera d'Algemesí, el proper dimecres dia 17 d'octubre, a les 19.30 hores.

L'Ullal Cultural ha convidat dues persones ben coneixedores de la trajectòria d'ambdues figures perquè en parlen. Així, Santi Vallés, filòleg i biògraf de Bausset, glossarà, una vegada més, la figura de l'homenot de l'Alcúdia. Per la seua banda, Vicent Niclòs, psicopedagog i professor de l'escola Maria Auxiliadora d'Algemesí, i bon coneixedor de Sarrió i de la seua trajectòria biogràfica, farà el mateix amb l'homenot d'Algemesí. L'acte continuarà amb una projecció d'imatges i vídeo sobre ambdós personatges, així com una tertúlia amb el públic.

L'entitat recordarà que la seua “labor dilatada i discreta han fet un gran bé al nostre país”. “Sempre des d'una estima profunda a les seues arrels, a la seua cultura i la seua llengua, feren els possibles per difondre entre els seus conciutadans l'amor a tot allò que cregueren irrenunciable per al nostre poble: la pilota, l'art, la música...”, indiquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.