cultura

S'estrena a Picassent una obra teatral amb Jèssica Fortuny

“Nora” és el títol de l'obra que protagonitza la mateixa autora del text

Jesica Fortuny, és l'autora de “Nora” l'obra de teatre que s'estrena aquesta nit del divendres 23 de novembre a la Casa de Cultura d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta.

Sota la direcció de Pau Blanco i Sandra Milian com a ajudant de direcció, Jessica donarà vida al seu primer text, posat en escena amb la col·laboració de un gran equip de professionals, amics, institucions, col·lectius i nombrosa gent del poble de Picassent, que ha empentat Jesi a fer realitat l'estrena.

Una obra que ha comptat també amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat, la qual ha col·laborat activament amb esta proposta emmarcant-la dins les activitats fixades amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, 25-N.

Cal assenyalar que “Nora” pot considerar-se ja tot un èxit abans d'estrenar-la, ja que el suport que ha mostrat la gent de Picassent s'ha vist reflectit de manera extraordinària. De fet, les entrades s'esgotaren, en tan sòls 4 hores, el primer dia que eixiren a la venda. De fet, a causa de la gran demanda i interés despertat, s'ha programat una segona representació per a aquest dissabte a les 22.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.