cultura

música

Músics gironins impulsen una nova entitat solidària

Van muntar l'abril ‘Tots per la Nerea' a Vilafant i demà faran un concert de dotze hores per ‘La marató' a Bescanó

Una dotzena de grups actuaran demà durant dotze hores, entre les deu del matí i les deu de la nit, en un concert solidari organitzat a la sala polivalent de Bescanó, en benefici de La marató de TV3. L'entrada és gratuïta i s'hi podran fer aportacions voluntàries, que se sumaran als beneficis derivats del servei de bar i entrepans i de la venda de discos i marxandatge dels grups participants, per destinar tots aquests guanys a la recerca contra el càncer, l'objectiu de La marató 2012.

Els grups participants seran Gir, Uat Boada, Co&artada, Ley de Faraday, Mârmara, Xevi Chase, Elisma, Rocksord, Tant de Bo, In-Audito i La Time Machine. A més, hi haurà les percussions de La Banda del Rec i les coreografies d'All That Jazz. Cada grup hi actuarà uns 45 minuts i l'acte serà presentat per Carla Llobet, de TV Girona. El concert ha estat organitzat per músics de Rocksord i La Time Machine, juntament amb la comissió de festes de Bescanó, i es complementarà amb una marxa popular, l'activitat Pinta't per La marató, una cercavila i un ball de gegants.

L'impuls de la Nerea

Manel Obrero, bateria de Rocksord i La Time Machine, i Roger Alemany, cantant del primer grup, ja van participar l'abril passat a l'organització del concert Tots per la Nerea, per donar suport a la família d'una nena de Vilafant malalta de càncer, i ara han tornat a engrescar alguns dels grups que van actuar a Vilafant en el concert de Bescanó. El seu proper objectiu és crear una entitat amb una borsa de grups musicals voluntaris, per oferir als ajuntaments aquest tipus de concerts benèfics per donar suport a “causes d'aquí”. “L'experiència del concert per la Nerea va ser molt gratificant i vam poder comprovar que no era tan complicat com ens pensàvem: tenim els mitjans tècnics i un piló de bandes, i en la part econòmica funcionem amb total transparència.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.