cultura

El Paranimf de la UJI programa més d'una vintena de propostes

Música, cinema, teatre i exposicions componen aquesta proposta per al primer trimestre

El Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I de Castelló ha programat per al primer trimestre del nou any més d'una vintena de propostes de música, cinema, teatre i exposicions.

Les entrades es podran adquirir a partir de dimarts 15 de gener de 2013 en www.entrades.com i en les taquilles del Paranimf els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores. Les taquilles també estaran obertes dues hores abans dels espectacles de teatre i música, i mitja hora abans de les projeccions cinematogràfiques.

La programació s'iniciarà el 24 de gener amb l'exposició Huesopiel 3.0 del Colectivo Transhformaciones amb la col·laboració d'ARSIPE, que podrà ser visitada durant tot el trimestre.

La primera de les tres actuacions musicals serà la de la companyia Kimbala junt a Antonio Canales, Jorge Pardo i Eva Durán qui oferiran l'espectacle “A la tierra” el dia 25 de gener a les 20 hores per celebrar el Dia Internacional per la No-Violència i la Pau.

En el segon espectacle diversos grups interpretaran, per primera vegada en directe, el 16 de febrer a les 20 hores, les 18 cançons de l'àlbum homònim de Les Deesses Mortes, baix el títol de Els altres canten Les Deesses Mortes. El tercer espectacle vindrà de la mà de Marlango, qui actuarà al Paranimf el 15 de març a les 20 hores.

En l'àmbit teatral, el Paranimf acollirà tres representacions. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l'institut Goethe d'Uruguai oferirà el 12 de març a les 20 hores l'obra “Antígona Oriental”. La companyia mexicana Guggenheim oferirà el 8 de febrer a les 20 hores l'obra “Más pequeños que el Guggenheim” i la companyia Teatre Maset de Frater actuarà el 26 de febrer a les 20 hores amb l'obra “Fragments de ciutat”, amb entrada lliure.

Pel que fa al cinema, l'UJI continua amb el cicle Nou Cinema, en col·laboració amb la Filmoteca de l'IVAC, en el que es podran veure algunes de les propostes més atractives del cinema menys comercial. La programació de cinema es completarà amb la projecció de curtmetratges de l'alumnat del primer semestre del taller de vídeo Trastorn Visual amb entrada lliure el 14 de febrer a les 20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.