cultura

Alaquàs inicia el cicle “Música al Castell"

El grup de vents de la Unió Musical obre la campanya confeccionada per l'Ajuntament i la societat musical

La música i la cultura ompliran enguany el Castell d'Alaquàs gràcies a la programació posada en marxa per l'Ajuntament i la Unió Musical d'Alaquàs (UMA) a l'emblemàtic monument.

Amb l'objectiu de fomentar la cultura local, lligada a la història i patrimoni de la ciutat, el Castell acollirà diverses actuacions musicals sota el Cicle de Música de Cambra, fruit de la tasca i compromís de la UMA.

El cicle s'enceta hui dissabte 26 de gener a les 19.30 hores amb el concert “Els Vents de la UMA”, a càrrec del quintet de vent i quartet de clarinets de la UMA.

La segona actuació tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a les 19.30 hores amb el concert “Les Cordes de la UMA” a càrrec de l'orquestra de corda i els trompetistes German Murcia i Eloy Marqués.

L'eix central de la programació tindrà lloc el divendres 1 de març, tot i coincidint amb les celebracions del 10 Aniversari del Castell d'Alaquàs. Per a aquest dia s'ha programat la “Serenata per a Vents. Dvorák”.

Aquest primer cicle finalitzarà el diumenge 24 de març a les 19.30 hores amb el “Rèquiem para Mozart”, a càrrec d'orquestra, cor i solistes.

Aquest Cicle de Música de Cambra naix com a proposta musical emmarcada en l'espai més emblemàtic d'Alaquàs, el seu Castell, amb l'objectiu de continuar escrivint el futur d'Alaquàs, amb la música i el patrimoni local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.