cultura

La biblioteca per a majors de Dénia obre el 7 de febrer

Una colla de voluntaris es responsabilitzarà d'assessorar els usuaris

La regidoria del Major ha impulsat la creació d'una biblioteca en el Centre de Barri Sertori. El projecte naix com un servei d'orientació de lectura i préstec de llibres l'objectiu del qual és fomentar l'hàbit lector entre les persones majors.

Per a la posada en marxa de la biblioteca, que s'inaugurarà el 7 de febrer, a les 11 hores, ha sigut “fonamental” la col·laboració de tres voluntaris de les Aules de l'Experiència: Daniel del Valle, Luisa Iglesias i Elisa Benítez, encarregats durant este últim any de catalogar, organitzar, planificar i ordenar centenars de llibres procedents de donacions particulars, la Llar del Jubilat, la Biblioteca Pública Municipal, la Diputació i la Generalitat Valenciana.

Estos voluntaris de les Aules han desenvolupat un sistema de catalogació de llibres pensat perquè els usuaris puguen trobar el que busquen fàcilment. Ells tres, junt amb altres voluntaris que es presten, seran els encarregats d'assessorar i orientar els usuaris de la biblioteca, així com de portar avant el sistema de préstec.

L'equipament de l'espai s'ha realitzat gràcies a la col·laboració del Rotary Club Dénia, que ha regalat bona part del mobiliari. L'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha donat, per la seua banda, les làmines que decoren l'estança.

Per a accedir a este nou servei es requerix tindre el carnet de la Llar del Jubilat o el de les Aules de l'Experiència en vigor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.