cultura

Comença el I Cicle Jove de Música de Cambra de l'Eliana

Acollirà grups de recent creació però de contrastada professionalitat

La regidoria de Joventut engega, aquest divendres 15 de febrer, el I Cicle Jove de Música de Cambra. El projecte, que ve promogut per l'Associació Cultural Sincronies, de nova creació, té com principal objectiu promoure el desenvolupament cultural a través de la música, a mitjan i llarg termini, generant oportunitats als músics joves d'entre 18 i 35 anys, animant al seu desenvolupament professional i atorgant estímuls en el seu procés de formació.

En aquesta primera edició ja hi ha prevists cinc concerts entre febrer i juny. Per al d'inauguració, que tindrà lloc a les 20.30 hores, actuarà el Trio Dedebó, grup fundat en 2009 en el Conservatori Superior de Música de Castelló i que està compost per Valeria Sepó (veu), Esther García (clarinet) i Ignacio Aparisi (piano). Aquesta formació ha oferit concerts al llarg del País Valencià i ha participat en diversos concursos de música de cambra, arribant a ser finalistes del de la localitat d'Alzira. El seu repertori és molt extens i per al concert de l'Eliana han realitzat una selecció de peces de Mozart, Schubert i Mendelsson per a la primera part i de Spohr, Nieto, Guridi i Penella en la segona. L'entrada és lliure fins a completar l'aforament de la sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.