cultura

L'alaquaser Carlos Escutia guanya el Goya al millor curtmetratge d'animació

L'Alcaldessa rep al guardonat per felicitar-lo personalment pel seu projecte “El vendedor de humo”, realitzat per l'escola d'animació que dirigeix

L'alaquaser Carlos Escutia ha estat el guanyador del Goya 2013 al millor curtmetratge d'animació espanyol lliurat el passat dilluns per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències. El projecte “El vendedor de humo” es va alçar amb aquest guardó. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha rebut aquest matí al jove emprenedor d'Alaquàs per felicitar-lo personalment.

Per a Carlos Escutia “rebre un Goya és un reconeixement a molts anys de treball i suposa un impuls important a la seua carrera professional i un recolzament a l'alumnat que ha participat en el projecte”.

Per a l'Alcaldessa d'Alaquàs, “aquesta és una mostra més del potencial i capacitat creativa dels joves emprenedors d'Alaquàs, capaços de convertir-se en un exemple de treball i constància”. La primera edil ha assegurat que des de l'Ajuntament d'Alaquàs es continuarà recolzant l'emprendedurisme i la creació dels joves.

Carlos Escutia és el director de l'escola de formació PrimerFrame, on s'ha realitzat el curtmetratge d'animació guanyador, elaborat per un grup de 25 alumnes com una pràctica dins del màster d'animació que s'imparteix a l'escola.

El curtmetratge ha estat dirigit per Jaime Maestro. Escutia dirigeix també l'estudi de producció en 3D FrameOver, que dóna treball a més de 20 professionals valencians del sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Blaumut i Genna protagonitzaran demà una gran festa gratuïta al Village del Sons del món

roses
crònica

Força de la natura

Música

El ‘Trifàsic’ d’Arnau Tordera i la Cobla Sant Jordi inaugura Amb So de Cobla

Palamós
Maria del Mar Bonet
Cantautora

“Quan sento en vinil algun disc que m’agrada molt, ploro”

Sant Feliu de Guíxols
llibres

Davant l’esplendor de Salvat-Papasseit

Barcelona
Maria Nicolau
Cuinera sense restaurant

"A mi no em crema ni Crist! Jo soc la flama i no tinc por d'encendre-ho tot"

Barcelona
MÚSICA

Una cançó de Figa Flawas, entre les 50 més escoltades d’Spotify

VALLS
ARTS ESCÈNIQUES

Les Nits de Circ debuten demà a Besalú i saltaran dimarts a Roses

besalú
teatre

El Teatre de Blanes presenta una programació amb Pep Plaza, Fermí Fernández i Fernando Tejero

Blanes