cultura

Jornades de la Dona a Banyeres de Mariola

Es tracta de la 23 edició i abraça teatre, tallers, xarrades i projeccions cinematogràfiques

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola, comptant amb el patrocini de la Diputació d'Alacant, organitza al llarg de març la celebració de les XXIII Jornades de la Dona amb la presentació de diverses activitats que s'inicien el diumenge 3 d'aquest mes amb la representació, en el Teatre Principal, de l'obra Un conill al barret, dirigida per Jaime Pujol, i Lola Moltó i Darío Pieza en els papers principals.

Per als dies 5 i 7 hi ha prevista la realització del taller “Igualtat de gènere”, en els col·legis Alfonso Iniesta i Fundació Ribera amb el lema “Si tu ens eduques igual, serem iguals”, a cura de Kyrios educación. De la mateixa forma, per al dijous 7 es troba programat a la casa de cultura el café tertúlia entorn del tema “Parlem de consum responsable”.

A mitjan març hi ha previst un viatge a Pedreguer, on es podrà assistir a la trobada de la Xarxa de Dones de la Marina Alta amb la finalitat de conéixer les seues activitats professionals a favor de la diversitat, la igualtat i la tolerància. El mateix viatge inclou una visita a la ciutat de Dénia.

Per últim, les jornades finalitzaran la vesprada del diumenge 17 de març amb la projecció, en el Teatre Principal, de “Blancanieves”, pel·lícula guanyadora dels premis Goya d'enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.