cultura

Agresmusiq tanca el cartell de la segona edició

La gran quantitat de grups que s'han presentat al concurs de música en valencià obliga l'organització a ampliar el nombre de participants

Deu bandes actuaran des del 23 de març a l'1 de juny

Les expectatives dels organitzadors del concurs de música en valencià Agresmusiq s'han complit amb escreix. El nombre de grups que s'han presentat a la segona edició els han obligat a ampliar el nombre de participants, passant dels huit de l'any passat als deu que concursaran en l'edició de 2013. “Estem molt satisfets per la resposta de les bandes i volem donar les gràcies a tots els que s'hi han presentat. Dissortadament hem hagut de fer una selecció perquè tots ells no cabien en una mateixa edició”, ha indicat fons de l'organització.

Així el 23 de març Kaoba i Aigua Llimó actuaran en la primera sessió; el 13 d'abril està prevista l'actuació d'Escak al rei i Entre soques i rebrotins; el 4 de maig xafaran l'escenari en la tercera sessió Andreu Valor i El diluvi; Badok i Pellikana presentaran els seus treballs el 25 de maig; i en la darrera actuació el públic podrà gaudir de la presència de Cleptòmans de bancal i Peradís obert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.