cultura

S'insta l'Ajuntament d'Alacant a protegir l'asil de Benalua

Un informe del Consell Valencià de Cultura també fa aquesta mateixa recomanació

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha celebrat que el Consell Valencià de Cultura (CVC) haja destacat la importància de protegir l'edifici de l'antic asil de Benalua i haja demanat a la Conselleria de Cultura i a l'Ajuntament d'Alacant que declaren esta infraestructura Bé de Rellevància Local.

Aquesta és una bona notícia per a Compromís i les moltes altres institucions de la ciutat que han exigit la conservació de l'antic asil, després que l'Ajuntament haja obert la porta en el nou PGOU a requalificar el terreny sobre el que s'ubica aquest edifici en el barri de Benalua.

D'aquesta manera, la formació política insta l'Ajuntament a que faça cas de les recomanacions del CVC, que contemple el valor cultural de l'immoble i li done una figura de protecció amb la que garantir la seua conservació.

Diverses associacions, grups i entitats locals asseguren que és hora de que l'Ajuntament d'Alacant deixe d'estar d'esquenes al patrimoni cultural de la ciutat, com ha demostrat amb l'abandonament dels sitges, els tinglats de l'estació i molts altres elements que no han conservat per la desídia de l'equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.