cultura

Es presenta a Ontinyent la programació del Teatre Echegaray

Uns 22 solistes de renom internacional participaran a la nova temporada de concerts

L'Ajuntament i Atrivm oferiran 6 concerts d'alt nivell a preus assequibles i potenciaran la formació dels alumnes de l'única orquestra de les Comarques Centrals

El Concertí Principal de l'Orquestra de la Royal Opera House de Londres, Vasco Vassilev, la guanyadora de les audicions de la Metropolitan Opera de New York, Paloma Friedhoff; la Soprano Solista del Teatre Reial de Madrid Francesca Calero, són alguns dels 22 artistes de renom internacional que participaran en la Temporada de Concerts de 2013 de l'Orquestra Simfònica Atrivm al Teatre Echegaray, que es presentava en aquest recinte.

La programació per a la que serà la segona temporada de l'orquestra com a resident a l'Echegaray s'obrirà el 23 de març amb l'actuació de la televisiva cantant alcoiana Neus Ferri, semifinalista del programa “La Voz” de Cuatro, amb el concert “New York, New York”, que combinarà jazz i clàssics de Broadway.

Aquest concert obrirà un cicle de 6 actuacions amb els 10 solistes de l'Orquestra de Les Arts (baix la direcció de Ricardo Casero, i amb la veu de la Soprano Paloma Friedhoff) el 24 de maig; el violinista Vasco Vassilev i el tubista David Llàcer el 2 d'agost; els 4 membres de la Companyia Lírica Belpop amb el seu Homenatge a Nino Bravo el 27 de setembre; un concert de Sarsuela amb el tenor Simó Campos, la soprano Maria Macià i el baríton Lluís Martínez el 29 de novembre i finalment un Concert de Nadal el 27 de desembre.

El Director Titular de l'Orquestra Simfònica Atrivm, Saül Gòmez, destacava per la seua part que per als joves músics que composen l'Orquestra “és altament motivant poder tocar amb artistes com els que vindran a Ontinyent, una zona on la música de banda està molt arrelada però on la música de corda ara també té un espai”, assenyalava. Des d'Ad Libitum, Lluïs Muñoz manifestava que “és un honor comptar amb solistes del nivell dels que tindrem, que a més creuen en el projecte formatiu de l'Orquestra Simfònica Atrivm i tocaran amb els seus membres”, destacava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.