cultura

La plataforma “Hazteoir” inicia una campanya contra l'actuació de Xavi Castillo a Banyeres de Mariola

El còmic ha estat contractat pels alumnes de segon curs de Batxillerat per sufragar-se el viatge de fi de curs

La plataforma activista “Hazteoir.org” , de marcada tendència ultracatòlica, ha iniciat una campanya de recollida de signatures per evitar que l'actor i còmic alcoià Xavi Castillo i el seu equip de Pot de Plom actuen a Banyeres de Mariola el proper 7 d'abril contractats pels alumnes de 2n de Batxillerat de l'IES Professor Manuel Borseta per finançar el seu viatge d'estudis.

En el text que argumenta la denúncia s'ataca durament Xavi Castillo fins el punt d'acusar-lo «d'omplir l'escenari de blasfèmies i injúries anticatòliques». A més, critiquen al Govern local de Banyeres, del Partit Popular, per recolzar l'esdeveniment i per cedir un espai públic per a la seua actuació, instant a la regidora de Cultura Mª José Francés a què faça pas enrere en permetre l'actuació. Així mateix, critica a l'equip directiu del centre educatiu per permetre l'actuació de Castillo per sufragar un viatge de fi d'estudis.

L'Ajuntament, governat pel PP amb majoria absoluta, els ha cedit el Teatre Principal de la localitat. Durant unes setmanes va estar dubtant sobre la conveniència o no de cedir-los local municipal algun, però finalment, potser per por, o per complex a enfrontar-se als banderers del «políticament correcte» o a saber per què, els ho han consentit».

Per altra banda, aquest mitjà ha pogut saber que les entrades per a l'espectacle ja es troben pràcticament exhaurides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.