cultura

El Catarres i Brams encapçalen el Festour

Brams i Els Catarres seran els caps de cartell de la vuitena edició del Festour Estrella Damm, que arrencarà el 13 d'abril a Torredembarra. La vuitena edició d'aquest festival itinerant creat el 2006 per fomentar la música en viu i “regenerar el mercat musical català”, recorrerà enguany una desena de poblacions catalanes entre els mesos d'abril i d'octubre, segons va explicar ahir Daniel Mallen, cap de producció del certamen.

En el concert inaugural a Torredembarra, Brams i Els Catarres compartiran escenari amb dues bandes emergents: el grup de rock Oques Grasses i Möndo Loco, “una de les millors alternatives de futur a les bandes de fusió que hi ha actualment a Catalunya”, segons Mallen. Per l'alcalde, Daniel Masagué, que Torredembarra formi part del circuit del Festour és una mostra de la seva aposta pels grups musicals del país i per la voluntat d'atreure més gent jove a aquest municipi del Tarragonès. Ahir, en la presentació de la gira, que va tenir lloc en un veler amarrat al port torrenc, Els Catarres van oferir un petit tast del seu nou disc, Postals.

Les properes aturades del Festour seran el 19 d'abril a Santa Perpètua, amb Glaucs i La Senyoreta Descalça, i el 20 d'abril a la Garriga, amb Brams, Els Catarres i El Veïnat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.