cultura

música

David Carabén, de Mishima, Joan Dausà i Isaac Ulam, a L'Hora del Pati de Breda

The Pinker Tones hi presentarà una nova proposta musical dirigida al públic familiar

El Petit Festival de Música se celebrarà els dies 3 i 4 de maig

L'Hora del Pati, el Petit Festival de Música de Breda, arriba el cap de setmana del 3 i 4 de maig a la tercera edició mantenint l'alt nivell assolit en les dues primeres. David Carabén, líder dels Mishima, i Joan Dausà, dos dels artistes més reconeguts de l'actual escena musical independent de Catalunya, hi participaran. Tots dos en solitari, sense les bandes respectives, i oferint un concert en format acústic i íntim. “Quan la cançó llueix més és quan són coses despullades”, va destacar Franc Lluís, coordinador del festival, que va remarcar la voluntat d'arribar “al pinyol de la cançó”. El blanenc Isaac Ulam completarà el cartell de L'Hora del Pati. “Cada any creiem humilment que hem tingut un bon cartell, però aquest any unir Joan Dausà, David Carabén i Isaac Ulam ens fa molta il·lusió”, va remarcar Lluís. El triple concert es farà el dissabte 4 de maig, a dos quarts de deu de la nit, a Els Forns. Les entrades, que costen 10 euros –amb consumició inclosa–, ja són a la venda a l'oficina d'atenció al ciutadà de Breda. L'organització va destacar l'espai on se celebra el festival, els antics forns de ceràmica del municipi, amb capacitat per a només 100 persones, fet que dóna “exclusivitat” a les propostes que s'hi programen. “L'espai és petit i l'aposta és aquesta: oferir propostes que s'adeqüin a aquest espai”, va explicar el coordinador del certamen.

Proposta familiar

L'Hora del Pati es completa amb altres propostes, totes gratuïtes. Després del triple concert, la música seguirà al bar La Bassa amb el DJ FreakMan PD. Abans, a la tarda, The Pinker Tones presentaran el nou espectacle musical dirigit a tota la família, basat en el seu llibre infantil Rolf&Flor. Serà a les set al Pati de les Acàcies.

LA FRASE

Quan la cançó llueix més és quan són coses despullades; volem arribar al pinyol de la cançó
Franc Lluís
Coordinador de l'hora del pati

El retorn de Jaque al Rey, 20 anys després

Una de les perles de L'Hora del Pati és un concert en acústic de Pere Vigatà, ànima dels Jaque al Rey. Aquest grup sorgit a Breda a finals dels vuitanta “ho van petar, fins i tot van sortir al recopilatori Foteu-li Canya”, va recordar Franc Lluís. Aquest concert, el divendres 3 (22.30h) al bar La Bassa, és gratis. La primera nit de festival acabarà allà mateix amb el DJ Llop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.