cultura

El Govern d'Ibi no ha realitzat la cessió del Pou del Barber

La denuncia ha estat feta per Esquerra Unida del País Valencià de la localitat

El portaveu del Grup Municpal deEUPV-Ibi, Santiago García, ha pogut constatar que no s'ha realitzat la cessió del pou de neu anomenat Pou del Barber, incomplint l'acord que es va adoptar en el Consell Municipal de Medi Ambient, i deixant com a mentider a l'anterior regidor delegat, Enrique Palacios, que en un ple anterior ja va dir que la cessió estava feta, en contestació a una pregunta formulada.

En el passat plenari, Santiago García va preguntar per aquesta cessió al tenir constància que l'expedient no estava acabat i la cessió no és una realitat.

Aquesta pregunta no va ser contestada per la portaveu i regidora delegada de Medi Ambient, Amparo Pina, tenint constatació posterior que la cessió no s'ha materialitzat, malgrat que es va elaborar un conveni amb aquesta finalitat.

Des d'EUPV s'espera que l'equip de Govern siga capaç de reconduir aquesta situació i realitzar la cessió d'aquest patrimoni per al gaudi de la ciutadania, i posar en valor tant la ruta ambiental com el pou, que forma part del patrimoni arquitectònic històric d'Ibi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.