cultura

El Saló del Llibre Infantil explorarà l'aventura

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrarà al pavelló firal de Mollerussa del 23 d'abril al 3 de maig, tindrà com a eix temàtic els llibres d'aventures, que seran els protagonistes de l'exposició monogràfica De cap a l'aventura. El saló s'integra dins les activitats del pla nacional de lectura 2012-2016 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. S'hi exposaran més de 4.500 llibres de literatura infantil i juvenil.

Durant el saló es retrà homenatge a la poetessa Joana Raspall, que aquest mes de juliol celebrarà el centè aniversari, amb la mostra Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó, i estarà acompanyada per l'exposició d'il·lustracions originals L'àvia feliç.

Durant el 2012 la facturació de llibres infantils i juvenils ha baixat un 10,8 per cent a Catalunya, respecte a l'any anterior. Malgrat la disminució de vendes, els índexs de lectura entre nens i joves no han baixat gràcies a les biblioteques i a les edicions més assequibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.