cultura

La Biblioteca Infantil de Burjassot reconeguda com a una de les 300 millors de l'Estat

El guardó dota la biblioteca amb 200 nous títols de literatura infantil

La tasca en favor dels llibres i la lectura que desenvolupa la Biblioteca Infantil de Burjassot, ha estat reconeguda i premiada.

La campanya d'animació a la lectura impulsada pel Ministeri de Cultura, l'ha reconegut com a una de les millors 300 biblioteques infantils d'arreu l'Estat.

En la quinzena edició dels premis d'animació lectora han estat presentats més de 10.000 projectes de més de 2.300 municipis.

Burjassot és un dels 4.526 ajuntaments de menys de 50.000 habitants que ha concorregut des de fa anys en aquesta iniciativa i ha rebut la Biblioteca aquest reconeixement cada any.

En 2012, la Biblioteca Infantil presentà el projecte amb nombroses activitats de dinamització i animació a la lectura i això ha estat el que li ha valgut el guardó i el reconeixement.

Com a premi, la Biblioteca rebrà un lot de 200 llibres que aprofitaran per ampliar els fons d'aquest racó lector que fa possible que els més joves prenguen estima pels llibres de lectura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.