cultura

audiovisual

‘Scalletti', 5a millor sèrie web del Retwittmad

El realitzador gironí David ‘Callahan' Ruiz la presentarà al certamen el 5 de juny

La sèrie web del realitzador gironí David Callahan Ruiz Scalletti: Girona connection ha estat escollida entre les deu millors sèries de la segona edició del Retwittmad, que se celebrarà el proper 5 de juny. Concretament, va quedar en cinquena posició d'un certamen que ofereix com a premi presentar el projecte davant d'un nombrós públic i de crítica especialitzada. El sistema de valorització és en funció de l'audiència i té en compte els retuits dels seguidors de la websèrie.

Scalletti: Girona connection, que va estrenar-se amb un capítol pilot concebut a través d'una beca Kreas que atorga l'Ajuntament de Girona, ja ha arribat a l'emissió del vuitè episodi amb un gran èxit d'audiència a través de la xarxa. El novè capítol, que clourà la sèrie, es preveu que s'estreni amb una projecció pública i una festa de cloenda el 20 de juny als jardins de la Mercè. David Ruiz ja ha avançat que, com mana la tradició, després de l'episodi de transició –Descubriendo a Michael Dudikoff– el capítol final gaudirà del doble de metratge per oferir “un festival d'acció”.

Director, productors, actors, tècnics, fans, friquis i amics estan convidats a celebrar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.