cultura

Diversos artistes posaran música als versos d'Estellés dissabte a Burjassot

Escola Valenciana i l'Ajuntament organitzen el concert “La Veu del teu poble”

Hi participen Miquel Gil, Eva Dénia, Tomás de los Santos, Borja Penalba, Ximo Caffarena, Teresa Segarra i Aina Sanç

Els actes en homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés continuen al seu poble. Així el pròxim dissabte el Centre Cultural Tívole acollirà la presentació de la música que alguns artistes han posat als versos d'Estellés. Organitzat per Escola Valenciana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el concert “La Veu del teu poble” reunirà grans artistes, com ara Miquel Gil, Eva Dénia, Tomás de los Santos i Borja Penalba, Ximo Caffarena, Teresa Segarra i Aina Sanç. Tots ells pujaran a l'escenari del Tívoli per homenatjar la figura d'Estellés.

Per a adquirir el donatiu de bestreta, a un preu de tres euros fins aquest dijous, es pot realitzar la compra per Internet en la botiga d'Escola Valenciana, a través de la web wwww.escolavalenciana.org/concertestelles. En taquilla, el mateix dia del concert a partir de les 18 hores, es podran adquirir a un preu de cinc euros. Els “amics” de Escola Valenciana tenen l'entrada gratuïta i han d'enviar un correu, per confirmar l'assistència, abans de dissabte, a [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.