cultura

música / arts plàstiques

L'afició de l'(A)phònica, a la Llotja del Tint

L'(A)phònica de Banyoles es presenta en la seva desena edició –que inclourà una vintena de concerts entre divendres i dilluns vinent– com “un festival d'aficionats”, amb connotacions clarament esportives i passió per uns colors: el verd i el negre. En aquest context, avui s'inaugura a la Llotja del Tint (20 h) l'exposició col·lectiva Aficionats, en què una vintena d'artistes del Pla de l'Estany han creat una sèrie d'obres relacionades amb “el festival, la seva afició i tot el que els desperta aquest esdeveniment cultural”, que té la veu com a epicentre argumental.

La mostra inclou obres dels dissenyadors gràfics Marc Vicens, Anna Pigem i Quim Roqué, Can 60 i Xavier Agustí; els pintors Jaume Geli i Olga Pinatella; els il·lustradors Maria Ros, Pau Anglada i Paco Daranas; l'interiorista Maite Prats; els fotògrafs Irena Visa i Xavi Olmos; el dissenyador industrial Andreu Carulla; el músic Jordi Torrent, i altres creadors, com ara Masde, Clara Gispert, Marc Currià i Miquel Samaniego.

L'exposició es pot visitar fins al 14 de juliol, i el 29 de juny (21 h) hi haurà una subhasta de les obres per a Càritas Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.