cultura

música

La muntanya de Sant Julià de Ramis obre els seus espais singulars a la música

El nou cicle ‘Viaveu' començarà dissabte amb l'actuació de Manu Guix al Castellum Fractum

Hi haurà quatre concerts, els dissabtes fins al 20 de juliol

L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis i l'associació local Art'u'nit han posat en marxa el nou cicle de concerts Viaveu, que tindrà lloc els quatre dissabtes successius entre el 29 de juny i el 20 de juliol en diversos escenaris singulars de la muntanya de Sant Julià, recentment declarada bé cultural d'interès nacional. Amb el lema La veu més propera en un escenari privilegiat, el cicle Viaveu proposa actuacions de petit format que han de servir també per “despertar la curiositat dels espectadors per un entorn patrimonial d'alt valor cultural”, segons els organitzadors, que estan convençuts que aquest contacte iniciàtic a través de la música pot incentivar visites posteriors, lliures o programades, a aquest conjunt patrimonial. El nom del cicle, Viaveu, es refereix en primer lloc a la Via Heràclea o Via Augusta, camí mil·lenari que explica l'existència dels importants jaciments arqueològics de Sant Julià. Viaveu és també, com ho suggereix el seu nom, un cicle dedicat a la veu. Tots els concerts començaran a les 10 de la nit i el preu de l'entrada serà sempre de 10 euros, amb un abonament de 35 euros per a tot el cicle.

Els quatre concerts

Dissabte obrirà el cicle al Castellum Fractum Manu Guix, músic amb molta experiència a la televisió (OT) i el teatre musical. El dia 6, el grup vocal Les Síxters actuarà a l'església dels Sant Metges i el trio Nuus Tok, amb la cantant Neus Aguer (Mârmara), a la terrassa de Can Bóta. El dia 13 cantaran a la plaça de l'església dels Sant Metges Pere Joan (4t 1a) i Sr. Mit, i el dia 20 clouran el cicle al mateix escenari Miquel Abras i Robert Molina.

ELS PREUS

10
euros costa l'entrada de cada concert del cicle. També hi ha un abonament de 35 euros per als 4 concerts.

LA DATA

20.07.13
serà el dia de l'últim concert del cicle, amb el bisbalenc Miquel Abras i el figuerenc Robert Molina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.