cultura

La Bibliopiscina acosta la lectura als banyistes d'Almussafes

L'Ajuntament amplia el servei als mesos de juliol i agost

Els veïns d'Almussafes estan disfrutant durant el present mes de juliol de la quinta edició de la Bibliopiscina en les instal·lacions de les piscines municipals d'estiu.

Sense cap cost addicional, els usuaris de les instal·lacions poden disfrutar d'un temps de lectura durant les hores de bany lliure del recinte. Amb aquesta iniciativa, que es mantindrà durant tot el mes d'agost, la regidoria de Cultura del consistori municipal, aposta pel foment de la lectura, també durant el període estival.

Per quint any consecutiu, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes, a través de la Biblioteca Pública Municipal, presenta la iniciativa literària de la Bibliopiscina. L'esmentat servei gratuït sense carnet, iniciat dilluns passat dia 1 de juliol, es va a oferir de dilluns a dissabte, en horari vespertí durant tot el mes, facilitant als banyistes la lectura durant el seu temps d'oci.

Així mateix, la bibliopiscina es mantindrà durant tot el mes d'agost, però ampliant la franja horària també als matins, atés que en estes dates s'incrementa considerablement la quantitat d'usuaris que disfruten del seu temps d'oci en la instal·lació.

El públic infantil té al seu abast llibres, còmics i alguns jocs de taula. Per la seua banda, els banyistes adults poden disfrutar d'una selecció de llibres de format lleuger i poca densitat, a més de publicacions periòdiques de periodicitat mensual i setmanal, així com premsa diària general i especialitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.