cultura

Morella recupera la normalitat després del reeixit Aplec dels Ports

La brigada municipal treballa, des de primera hora, en la neteja de la localitat que ha rebut 15.000 assistents el cap de setmana

Sorita organitzarà la trobada en 2014

Morella recupera la normalitat després de viure un multitudinari Aplec dels Ports durant els últims quatre dies. Des de primera hora, la brigada municipal i els organitzadors d'aquesta trobada comarcal estan netejant els carrers del municipi i retornant al seu aspecte habitual.

Des del consistori, el primer edil morellà, Rhamsés Ripollés, ha felicitat la comissió organitzadora del XXXV Aplec dels Ports, i ha destacat que “s'ha d'estar orgullós d'aquesta joventut morellana i de tota una ciutat i una comarca que s'han implicat per a realitzar un gran aplec”. L'alcalde assenyala que una cita com aquesta requereix un gran treball de la comissió i de la implicació de tot un poble i, quan aquesta unió s'aconsegueix, és possible organitzar una trobada comarcal “tan magnífica com aquesta”.

Cal recordar que en la celebració de l'Aplec de Morella han treballat 500 voluntaris. Durant aquests dies, Morella s'ha omplit de música, festa, cultura i reivindicació. Aquesta cita amb trenta-cinc anys d'història continua molt viva i unint la veu de tota una comarca per exigir les necessitats bàsiques. Ara, la roda continuarà i el 2014, Sorita agafarà el relleu.

L'Aplec dels Ports de Morella ha congregat 15.000 persones durant aquest cap de setmana i ha suposat un impacte econòmic molt important per a la localitat. S'ha registrat pràcticament un 100% d'ocupació en hotels i cases rurals i les terrasses de bars i restaurants s'han omplit durant el cap de setmana. Per això, la localitat ha viscut quatre dies de gran participació, que han resultat un èxit organitzatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.