cultura

El llibre

Els misteris del cervell

JOAN CAVALLÉ recomana el nou llibre d'Eagleman, el qual, partint dels últims estudis neurològics, s'arriba a qüestionar la tan útil idea del lliure albir

És un llibre sorprenent i perillós, pels temes que planteja i per les conseqüències a les quals arriba. Per això resulta intel·lectualment estimulant i necessari. Se situa en una línia molt actual d'obres que estudien el funcionament del cervell, amb una sàvia combinació d'extrema seriositat, competència i actualitat respecte dels coneixements i, alhora, d'eficaç voluntat divulgativa. S'arriba a qüestionar la tan útil i convenient idea del lliure albir, amb la qual cosa es posen contra les cordes totes les idees morals i jurídiques al voltant del delicte. Eagleman no tanca el tema, sinó que l'obre. És un terreny relliscós. I això el fa estimulant.

INCÓGNITO. LAS VIDAS SECRETAS DEL CEREBRO
David Eagleman
EDITORIAL:
Anagrama.
PÀGINES:
352
PREU:
19,90 euros.
Joan Cavallé (Alcover, 1958) és autor d'una vintena de llibres; s'han fet una quinzena de muntatges amb les seves obres de teatre i traduccions. Contemplant el monstre i Dinastia Ming són dos títols seus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.