cultura

El llibre

La crua realitat

MAGÍ SUNYER recomana el llibre d'Albert Mestres ‘La pau perpètua', per l'elegància estilística i per l'actualitat de les històries que s'hi entrellacen

En la lluita contra la frenètica acceleració del món cultural que redueix la vida real de la majoria de llibres a unes quantes setmanes o uns quants dies, contrària al ritme normal de qualsevol lector, em ve de gust recomanar la lectura d'una de les novel·les de la literatura catalana recent –però ja fa set anys que es va publicar!– que més m'han impressionat, per l'elegància i la contundència estilística, per l'elaboració d'un univers narratiu molt complex, per la gosadia de l'escriptura, per l'actualitat escruixidora de les històries que s'hi entrellacen: La pau perpètua, d'Albert Mestres. La maduresa d'un escriptor que s'arrisca.

LA PAU PERPÈTUA
Albert Mestres
EDITORIAL:
Empúries.
PÀGINES:
192.
PREU:
22,70 euros.
Magí Sunyer (1958) ha conreat gairebé tots els gèneres literaris. Entre els seus poemaris hi ha L'error bellíssim i I després, el silenci. I en narrativa, La serp, amb el qual va guanyar el premi Víctor Català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.