cultura

Exposicions per a tots els gustos a Xàbia

El divendres 30 d'agost s'inauguren tres mostres de fotografia, escultura i pintura

Com cada mes, les sales expositives municipals de Xàbia, renoven els seus continguts. El divendres 30 d'agost s'inauguren tres noves exposicions que abastaran tots els camps artístics amb la intenció d'arribar al màxim de públic.

Així, hi haurà una mostra de fotografia, una altra d'escultura i una tercera de pintura, que estaran a la disposició del públic fins a finals de setembre.

En el Centre de Arts Lambert, situat en la casa de Tena, serà la Agrupació Fotogràfica de Xàbia la que presente una mostra col·lectiva titulada “Galeria AFX”. La inauguració serà divendres que ve a les 19.30 hores.

La que s'oferirà en la Casa del Cable “Escultures mirant la mar”, es tracta d'una proposta de l'escultor benissero Quico Torres i que s'inaugurarà també el divendres 30 d'agost, a les 20.30 hores.

Quant a la sala del museu Soler Blasco, des del 30 d'agost i fins al 15 de setembre acollirà una exposició organitzada per la Escola de Pintura Mediterrània titulada “Mirades Diferents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.