cultura

La cultura i la música no descansen a Morella

A més de la setmana de l'esport i la salut, la vila compta amb un important conjunt d'activitats culturals per finalitzar el mes d'agost

Morella ha finalitzat les festes d'agost però els actes culturals segueixen ben presents durant tot l'any. Aquesta setmana els veïns i visitants de la localitat morellana podran gaudir de diverses activitats culturals com un concert de guitarra, conferències o exposicions.

La ciutat s'ha bolcat este estiu amb la música i després de l'èxit dels concerts de la família Medina, de l'Associació Musical Mestre Candel, de la Rondalla de Morella o del III Cicle Morella Sonora que es va celebrar el passat cap de setmana, esta mateixa vesprada, les sales Gòtiques acolliran un concert de guitarra clàssica a càrrec de Marc Navarro i els seus alumnes de l'Escola d'Estiu. Durant el mateix, s'interpretaran obres de J. S. Bach, Francisco Tárrega o Enric Granados.

Demà dijous, amb motiu de l'Assemblea General de socis de l'Associació de Morella y Comarca (AMIC), el mossèn i historiador Josep Alanyà parlarà a la Casa Ciurana sobre la restauració de pergamins de l'Església Arxiprestal de Morella. Per la tarda, la Sala del Justícia albergarà, amb motiu del 175 aniversari del setge de Morella, la conferencia “Ramon Cabrera i la defensa de Morella” a càrrec de Josep M. LLasat Roig, comissari de l'exposició “Cabrera i les Guerres Carlines”.

Castell i espais culturals

També cal recordar que a més del Castell de Morella i la xarxa de museus continuen obertes al públic les exposicions itinerants “Grans i Menuts. Dinosaures i Tortugues a Morella” i “Tots els colors de Morella” a les sales gòtiques i “Paisatge” a la Llotja de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.