cultura

Goerne, per duplicat en la Schubertíada

El baríton alemany Matthias Goerne (Weimar, 1967), un dels més destacats intèrprets de lieder i un gran especialista en l'obra de Schubert –al qual ja ha dedicat set volums d'una sèrie discogràfica per a Harmonia Mundi–, torna a la Schubertíada de Vilabertran, que ja és com casa seva, per oferir dos concerts, amb formats diferents, a la canònica de Santa Maria. En tots dos casos, les entrades estan pràcticament exhaurides des de fa mesos, amb llargues llistes d'espera.

Aquesta nit, Matthias Goerne actuarà a Vilabertran (21 h) acompanyat per l'arpa de la també alemanya Sarah Christ (1980), que als 21 anys ja va tocar amb les filharmòniques de Berlín i de Viena, i que actua regularment amb el seu germà, el violinista Raphael Christ. Goerne i Christ interpretaran aquesta nit una selecció de lieder del compositor austríac Franz Schubert (1797-1828), epicentre del festival empordanès, organitzat per Joventuts Musicals de Figueres.

Dissabte, Goerne oferirà un segon recital al mateix escenari, però fent duet en aquesta ocasió amb el pianista suís Andreas Haefliger, per oferir un programa format per obres de l'hongarès Franz Liszt (1811-1886) i del compositor austríac d'origen eslovè Hugo Wolf (1860-1903).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.