cultura

La darrera sessió de la FiGA en vers de Gandia ompli amb Eduard de Benipeixcar

Un local de gom a gom rep els quatre personatges poètics que va saber donar vida l'actuant

La FiGA en vers va tancar la seua programació d'estiu amb Eduard de Benipeixar el qual, amb el seu espectacle Poemes i Cançons, va aconseguir omplir el casal de públic.

L'autor va preparar un recital on donava vida a quatre personatges diferents al voltant del nexe de la poesia.

El primer a xafar l'escenari va ser el Poeta Romàntic, que parlava dels sentiments d'amor i cap a la natura. El segon dels poetes era el Descarriado que amb textos en castellà feia un atac als pilars de la societat, centrant-se en l'educació actual i els diners.

Si abans havia aparegut el poeta romàntic no podia faltar el Rimaire Farsant per donar-li la contra i burlar-se de l'anterior amb una exaltació d'allò més explicita.

I per acabar va ser moment del Terrorisme en Vers, on Eduard realitza una crítica i sàtira política sobre allò que el preocupa i creu que hauria de canviar.

Eduard de Benipeixcar era la primera vegada que feia un espectacle poètic d'aquestes característiques, i no obstant això va ser tot un èxit per l'acollida dels assistents, així com pel mateix nombre de públic.

En acabar La FiGA en vers va tindre lloc la II Assemblea General de la FiGA on es va informar de les novetats per al 2013.

Entre els canvis més importants hi ha el canvi d'ubicació de la FiGA i dates, tot això a l'espera dels permisos pertinents de l'Ajuntament.

També es va poder donar a conéixer la nova figura dels socis i un resum de totes les activitats realitzades durant l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.