cultura

El llibre

Quan l'aventura és l'estil

VICENÇ PAGÈS JORDÀ proposa aprofitar les vacances d'estiu per abordar clàssics d'envergadura com el ‘Tristam Shandy', de Laurence Sterne

Quan treballem no tenim temps de llegir, i quan arriben les vacances tot ha de ser fresc, curt i lleuger. Per què? Si tenim més temps i menys maldecaps, podem llegir llibres llargs, no necessàriament fàcils però que ens poden fer passar una bona estona. L'estiu és ideal per buscar una ombra i devorar patracols com Moby Dick, La muntanya màgica, La novel·la de Ferrara o Anna Karenina. O el llibre que vull recomanar: Tristam Shandy, de Laurence Sterne. Durant més de cinc-centes pàgines sembla que està a punt de passar alguna cosa, però no és el cas. En altres paraules, tot és estil. Molt recomanable.

VIDA I OPINIONS DE TRISTAM SHANDY
Laurence Sterne
TRADUCCIÓ:
Joaquim Mallafrè
EDITORIAL:
Proa
PÀGINES:
556
PREU:
27 euros
Escriptor i crític literari, Vicenç Pagès Jordà (Figueres, 1963) ha publicat una desena de llibres entre novel·la, assaig i narració. Un dels seus últims títols és la novel·la Els jugadors de whist.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.