cultura

El llibre

Amor i guerra civil

LLUÍS JUSTE DE NIN Proposa una lectura sobre la supervivència de l'amor que una derrota a la guerra obliga a deixar enrere

Els anys robats a uns joves que van cremar els seus millors anys en una guerra provocada per uns generals traïdors a la república. Joves que van haver de fugir empaitats pel feixisme... Amb la derrota a l'esquena, deixant enrere família i amor, com és el cas de Josep Savall, mecànic d'aviació. Van patir els camps de concentració i l'exili a França, on s'encenia una altra guerra. Es van implicar amb el maquis, convençuts que combatien, a l'hora, per l'alliberament del seu país, allí on era la Rosa, de la qual no en tenia notícia. L'autora ens porta a preguntar-nos: l'amor pot sobreviure al temps?

ELS ANYS ROBATS
Tania Juste
EDITORIAL:
COLUMNA (2012)
PÀGINES:
304
PREU:
19,50 euros
Empresari de moda (Armand Basi i Lacoste) i dibuixant de còmics. A la clandestinitat, signava El Zurdo i Esquerrà. Té vuit novel·les gràfiques (Edicions de Ponent), sobre períodes de la història de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.